Neem direct contact op, bel NU, +31-6-51190164

Coachen

Je wilt iets veranderen. Tot dat besluit ben je inmiddels gekomen. En nu kun je hulp gebruiken bij de te kiezen richting en de te nemen stappen. Dan ben je aan het goede adres, we helpen je graag bij je ontwikkeltraject.
We werken vanuit de overtuiging dat mensen veel meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk houden. We coachen met name werknemers, professionals, leidinggevenden & ondernemers.

aanpak

Na een eerste kennismaking gaan we samen aan het werk. Onze vaste coachomgeving is buiten, wandelend in de natuur.
Af en toe is een gesprek aan tafel nuttiger, in dat geval werken we in onze werkruimte in Leusden.

wandelen

Voor het boeken van resultaat is het een voorwaarde om in vertrouwen en in alle vrijheid te kunnen praten. Daarnaast is beweging goed om de geest te activeren. Onze voorkeur gaat er daarom naar uit om wandelend gesprekken te voeren. We zijn dan vrij van agenda’s, telefoons, kantoorruimtes, dresscodes en dergelijke. In de vrije natuur is er weinig dat ons kan afleiden van het doel van ons gesprek, terwijl er juist alle gelegenheid is om te ontdekken en om eventuele barrières te overwinnen.
In de omgeving van Amersfoort / Leusden zijn mooie bossen en heidegebieden met veel wandelmogelijkheden.
Wandelschoenen aan, een goed gesprek van 1,5 tot 2 uur, daarmee boek je resultaat!

trainen

Naast coachen organiseert Buro Animo ook leiderschapstraningen voor (beginnend) leidinggevenden. Klink hier voor meer info over onze trainingen.