Neem direct contact op, bel NU, +31-6-51190164

Over ons

minke_schrijver_koelewijn

Minke

Minke heeft ruim 30 jaar als leidinggevende in ziekenhuizen gewerkt. In 2022 heeft Minke de post-HBO opleiding tot loopbaancoach afgerond. Dit was de start van een carrière switch die werd ingeven door de wens zich volledig te richten op werkenden en de uitdagingen die zij ondervinden om duurzaam inzetbaar te blijven in hun werk. Na het afronden van de beroepsopleiding loopbaan coaching via Vista Nova en aansluitend de opleiding tot Birkman-professional is Minke sinds 2023 werkzaam als loopbaancoach.

Meer weten over Minke? LinkedIn

 

Frans

Frans werkte oa in de automatisering en in detacheringen. Frans was betrokken bij de ontwikkeling van de grootste online handelsplaats van Nederland en verder was hij mede-eigenaar / directeur van een landelijke kringloopketen. Frans ronde de HBO Bedrijfskunde met specialisatie psychologie en coaching af, volgde aansluitend een opleiding tot resultaat gericht coach en ontdekte dat zijn hart ligt bij het ontwikkelen en coachen van mensen. Sinds 2011 is Frans actief als coach, trainer en adviseur voor ondernemers, leidinggevenden en professionals.

Meer weten over Frans?: LinkedIn

frans_schrijver

Samenwerking

Naast hun reguliere werk en opdrachten werken Minke en Frans, sinds januari 2024, samen aan de vormgeving van Buro Animo.